Over Shots and Scenes

Ik maak graag mensen blij met mijn beelden' zegt Peter Arends, freelance fotograaf en filmer uit Arnhem. Peter legt gemakkelijk contact, is prettig in de omgang en weet wat hij wil. Hij is creatief en het lukt hem het beste beeld uit alle omstandigheden te halen. Vele huwelijks- en bedrijfsreportages vormen het bewijs. "Een goed contact met de opdrachtgever vind ik erg belangrijk, daarom zorg ik voor goede voorgesprekken, duidelijke afspraken en het persoonlijke afleveren van de foto's of de DVD". Zo komt u als klant nooit voor verrassingen te staan.

Professionele kwaliteit

Peter fotografeert al ruim 30 jaar. Vanuit zijn liefde voor licht en beeld volgde hij in 2008 een professionele opleiding voor film en camerawerk. Ook volgde hij verschillende masterclasses fotografie, bijvoorbeeld portretfotografie, bedrijfsreportages en straatfotografie. Peter werkt met professionele camera's voor het maken van foto's en film. Hij monteert zelf uw films en zorgt voor perfecte samenloop van beeld en geluid.

Samenwerking

Wilt u een film én een fotografiereportage van één gebeurtenis? Dat kan ook. Peter werkt samen met Betty van de Bunt, fotografe uit Ede. Haar specialisaties zijn reportages en portret en haar passie is werken met mensen. Shots and Scenes legt graag uw bijzondere momenten vast! Geen uitdaging is te groot! Neem gerust contact met ons op!