Multimedia productie

Bestaat uw bedrijf 25 jaar? Gaat de directeur ergens anders werken? Wilt zelf een reportage over uw leven of dat van een familie lid, een levensverhaal in beelden op DVD? Shots and Scenes maakt een multimedia productie op maat voor u. Hierbij kunnen allerlei media ingezet worden: oude en nieuwe foto's, muziek, geluiden, interviews, oude en nieuwe filmfragmenten. Afhankelijk van uw wens worden de mogelijkheden verkend. U krijgt als eindresultaat, een unieke documentaire op maat, in de vorm van een DVD.

Levensverhaal op DVD

Tegenwoordig is het mogelijk levensverhalen van mensen en hun verhalen, die niet verloren mogen gaan, te vereeuwigen. Peter Arends maakt met veel betrokkenheid deze nieuwe vorm van familiegeschiedschrijving. 'Het is prachtig werk om iemand te helpen om zijn of haar levensloop vast te leggen'. Peter maakt daarbij gebruik van interviews, bestaand fotomateriaal of nieuwe opnamen, zodat het verhaal mooi tot zijn recht komt. 'Geweldig zijn de dankbare reacties van de (klein)kinderen die nu een zeer persoonlijk en waardevol verhaal van hun vader of opa op DVD hebben'.

Werkwijze

  • In een voorgesprek wordt samen met u bepaald over welke onderwerpen u het wilt hebben en... over welke niet!
  • Vervolgens krijgt u een offerte met de gemaakte afspraken en de totale kosten. De 'vanafprijs' is € 500 euro.
  • Wanneer u akkoord gaat, wordt een datum afgesproken voor het maken van de opnamen.
  • Met de nieuwe opnamen, aanvullingen zoals foto's, (oude) filmfragmenten (optie), locaties en muziek wordt een uniek document vervaardigd.
  • Binnen 1 werkweek is een ruwe versie klaar, waarop u kunt reageren. Uw wensen worden verwerkt.
  • Bent u tevreden, dan wordt de definitieve DVD afgeleverd.